За нас

Home »  За нас

„S & D Partners” ООД

Аспект на нашата дейност е почистване каломасло – и мазниноуловители, поддръжка и почистване на пречиствателни станции  за отпадъчни води, поддръжка и почистване  на канализационни съоражения, резервоари за горива, септични ями.

Решенията, които фирма „S & D Partners” ООД ще Ви предложи, са изцяло съобразени с действащото към момента Българско и Европейско законодателство, в областта на управлението на отпадъци.

Целта ни е да предложим на клиентите си комплексно и екологично законно решение на всеки проблем.

„S & D Partners” ООД разполага с необходимото съвременно оборудване, с което Ви гарантира качествено ПОЧИСТВАНЕ на каломаслоуловители, мазнино-уловители, почистване и възстановяване на резервоари, почистване на канализации и изгребни ями, почистване на пречиствателни станции, почистване на септични ями, отпушване на канали и още много други.

В повечето случаи каналът се запушва заради неправилна експлоатация или попадане на твърди предмети. Каквато и да е причината, колкото по-бързо се предприемат действия за отпушване, толкова по-добре. Ние разполагаме с модерна техника и мобилен екип, който реагира бързо и адекватно на всеки сигнал за проблем. Със специално оборудван автомобил с необходимата техника за диагностика и отпушване на канали, нашите специалисти се справят и в най-трудните ситуации.

Запушените канали често причиняват наводнения на жилища и мазета. Това е аварийна ситуация, която изисква бърза намеса на ВиК специалисти, притежаващи нужното оборудване. Ние използваме модерна техника за отпушване на канали, която позволява да се възстанови проходимостта им бързо, без нанасяне на щети по тръбите.

Бързината е особено важна при течове и наводнения, причинени от непроходими канали. Колкото по-бързо се отстрани аварията, толкова по-малко поражения ще нанесе бликащата от тръбите вода. Нашите мобилни екипи се отзовават много бързо на всеки сигнал. Ние разполагаме с обучен персонал и специални автомобили с модерна техника, благодарение на което авариите със запушени канали се отстраняват бързо и ефективно.

Спестете време и неудобства, като се възползвате от услугите на нашите мобилни екипи за бързо отпушване на канали.

За отпушване на канали, се използват различни техники за прочистване на тръбите – с вакуум, продухване или промивка с различни химически разтвори. Едновременно с отстраняване на замърсителите, възпрепятстващи нормалната работа на каналите, се извършва и дезинфекция и премахване на неприятните миризми. Фирма „S & D Partners” ООД предлага на своите клиенти обслужване на най-високо ниво. Ние осигуряваме видеодиагностика на канали и цели тръбни системи, като предлагаме безплатен оглед на обекти и консултиране. Ценообразуването на ремонтните действия се извършва индивидуално за всеки обект, съобразно нивото на запушване на каналите и обема на работата.

Фирмата предлага качествено отпушване на всякакви канали на ниски цени. При запушен канал и нужда от ремонт на канализацията  можете да ни потърсите веднага

Ние знаем, че канализацията в една сграда е едно от най-важните неща за обитателите й. Запушените канали могат да причинят много неприятности, ако не бъдат почистени и отпушени навреме.

Фирмата разполага с професионална техника и добри специалисти  готови да реагират при всеки сигнал за запушен канал.

Предлагаме отпушване на всякакви видове главни и второстепенни канали.

Фирмата разполага с отлично техническо оборудване за видеонаблюдение на канали, както и с модерни и ефективни камиони за отпушване на канали. Ние работим бързо, защото работим чрез машинно отпушване на канали, което спестява време и свежда боклуците и усложненията по време на работа до минимум.

Фирма „S & D Partners” ООД разполага с технология и качествена професионална техника, квалифициран и добре обучен персонал, който ще реши всички проблеми с вашата мини-пречиствателна станция или септична яма.

Освен изпомпване и почистване на септични ями и мини -пречиствателни станции фирмата предлага уникални услуги които няма аналог на българския пазар.

1. Третиране със специален биоензимен препарат за втечняване на утайките преди изпомпване. Това дава възможност да се почисти по добре септичната яма или мини-пречиствателна станция.

2. Разграждане по биологичен начин на образувалата се кора от флотирали твърди частици.

3. Третиране на септичната яма след изпомпване за да се предотврати образуването на двърди утайки и кора от твърди флотирали частици.

4. Третиране със специален биоензимен препарат за премахване на миризмите-АНТИ-СМРАД

5. Отпушване на канали чрез продухване с водна струя под налягане с специална машина. Когато е необходимо се прави предварително третиране с биологични препарати за разграждане на органичните отпадъци причинили запушването и след това се продухва с водна струя под високо налягане.

Качествената професионална техника и квалифицирания и добре обучен персонал ни дават вазможност да се справим и с най-трудните задачи.

Модерната техника дава възможност за плавно регулиране на налягането при отпушване което е гаранция, че няма да бъде повредена канализационната система.

6. Обезводняване на помещения, колектори, асансьорни шахти и др.

7. Обезводняване на плацове, площадки, басейни, почистване на горивни резервоари, индустриално почистване и др.

8. Изпомпване и обезводняване на заблатени места.

9. Изпомпване и почистване на маслоуловители, мазниноуловители, калозадържатели, сепаратори за различни течности.

10. Почистване на автомивки кладенци и др.

11. Абонаментно обслужване на фирми (офис сгради) и граждани